Verpakking designers met passie

Wij bieden ook op maat teeltoplossingen en denken graag met u mee over het optimaliseren van processen voor de insecten kwekerij voor bijvoorbeeld de zwarte soldaat vlieg, buffalo wormen en andere insecten. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Onze ontwerper kan u snel van een technische tekening en prototype voorzien. Bij het design van de bak wordt rekening gehouden met teeltspecifieke eigenschappen en de verwerking in diverse automatisering systemen zodat de bakken geschikt zijn voor jarenlang gebruik. De kunststof bakken worden doormiddel van spuitgiettechniek geproduceerd van hoogwaardig voedselveilig gekeurd PP of PE materiaal. Dit zorgt voor een robuuste vormvaste bak. Een ander voordeel is dat de bakken met heet water gereinigd kunnen worden, dit draagt bij aan de hygiëne binnen uw bedrijf.

BE CREATIVE

Val op! Kies uw bedrukking. Om uw product te personaliseren kunt u uw product laten bedrukken, maar een reliëf bedrukking is ook mogelijk. Daardoor zal iedereen weten waar deze producten vandaan komen. Als u in een geautomatiseerd systeem werkt dan is track and tracing ook mogelijk via stickers die voorzien zijn van een QR of Barcode maar ook een sticker met een RFID behoort tot de mogelijkheden

BE INNOVATIVE

Eigen idee? Uw idee is onze uitdaging. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd.

BE SUSTAINABLE

De producten van Beekenkamp Verpakkingen zijn duurzaam en gemaakt voor langdurig gebruik. De bakken zijn goed reinigbaar en door het ontwerp behoren afgesloten hoeken en gaten tot het verleden. Mochten de bakken nu toch breken of kapot gaan dan zijn deze zeer goed te recyclen om zo niet alleen bij de insectenteelt zelf een cyclus op te zetten maar ook de kunststof in de producten komen zo goed terecht in de circulaire economie.

BE FOOD SAFE

De producten van Beekenkamp Verpakkingen worden geleverd in onze standaard kleuren. Deze kleuren zijn getest op voedselveiligheid. Voedselcontact is gecontroleerd voor contact met water, zuur, droge stof en olie. Dit maakt de producten klaar voor de toekomst want hoewel er nog geen regelgeving is voor het voedselcontact van deze teelt is de verwachting dat die er wel komt. Dus op deze manier zijn ook uw producten klaar voor de toekomst. Kleur blauw is gekozen omdat deze goed opvalt tussen de insecten. Mocht u andere kleuren willen zijn daar zeker mogelijkheden. Vraag er naar bij uw vertegenwoordiger dan kan er gekeken worden naar de gestelde eisen en alternatieven die wij hebben.